Изграден, а не роден Том Голисано, Майк Уикс:
Изграден, а не роден
Автор: Том Голисано, Майк Уикс
Формат: 15.00см x 22.00см , мека корица
ISBN: 9789546563958
Страници: 208
Цена: 16.99 лв.